Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sommerkoncert med Jonas The Organist

Dato
Torsdag d. 17. august 2023, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted
Støvring Kirke
Pris
Gratis

Jonas Hellesøe Nielsen som kalder sig selv for JonasTheOrganist er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i solistklassen, den fineste orgeluddannelse i Danmark, og har derudover også fået tildelt den sjældne og eftertragtede Erasmus-legat til yderligere dygtiggørelse hos de fineste internationale orgelprofessorere i Berlin. Derudover har han modtaget støtte fra Statens Kunstfond for at udvikle sin koncertkarriere.

Jonas har sin egen koncertstil som har spændt over orgel improvisationer af stumfilm til visning af det virtuose orgelspil på lærred, så publikum rigtig kan følge med også visuelt. Repertoiret er klassiske værker for orgel men også den spændende improvisation, som jo glæder koordination af både hænder og fødder!

Kom gerne med et melodi- eller temaønske så improviserer Jonas på livet løs! Jonas elsker orglet og alle dets muligheder og vil gerne videreformidle det til andre unge mennesker.

Med et dugfriskt take på sit traditionsrige instrument, når han en bred skare af mennesker på hans platform på instragrm og han har over 10.000 af følgere.